Vår verksamhet

Isolerab AB är dalarnas ledande lösullsentreprenör med fokus på miljö och hälsa. Vi tror på den rätta lösningen framför den enkla där vi enbart arbetar med naturmaterial med miljöfördelar – Cellulosa, som också är det isoleringsmaterial som lämnar lågt Co2 avtryck efter sig. Det gör att vi tillsammans med våra kunder bidrar till en mer hållbar framtid. För Isolerab är arbetsglädje, kvalité, jämställdhet och mångfald viktiga grundpelare för att utveckla och utvecklas.

Kontakta oss

Vår historia

Det var en gång...

En installatör blåser cellulosaisolering på en vind

2011

Isolerab grundas med fokus på miljö och hälsa inom lösullsisolering, baserat enkom på naturmaterial.

2012

Vi blir certifierade genom branschorganisationen Behörig Lösull

2014

Vi anställer två installatörer för att möta marknaden och investerar i en andra lastbil, utrustad med inblåsningsmaskin.

Isolerabs lastbil utrustad med inblåsningsmaskin

2016

Ytterligare lastbilar och inblåsningsmaskiner tillkommer.

2018

Vi växer ur befintliga lokaler och flyttar in i större samtidigt som personalstyrkan ökar.

2020

Isolerab anlitar It-företaget Scrillnet för att digitalisera hela företaget vilket har visat sig vara en revolutionerande investering.

Isolerabs kiosk på Stora Tuna Handelsområde

2021

Vi flyttar till ett större huvudkontor samtidigt som investeringar och utbyggnader görs vid befintliga lokaler. Vi är idag 21st anställda och arbetar i hela Dalarna och Gästrikland med omnejd.

En hög med cellulosaisolering

Varför cellulosa

Nutid och framtid

Isolerab AB har sedan starten 2011 endast arbetat med isoleringsmaterial som är snällt både mot de som bor i husen, vi som arbetar med materialet men inte minst miljön. Därför är det självklara valet cellulosa. Cellulosa är ett material som har mycket låg påverkan på växthuseffekten. Vår vision är att cellulosa alltid ska vara det självklara valet vid isolering.

Mer information om cellulosa hittar du hos vår leverantör Isocell

Mot en hållbar framtid
En hög med cellulosaisolering

Personal

Tillsammans är vi starka

Alla pusselbitar räknas.
Tillsammans skapar vi ett fantastiskt resultat.
Besiktning
Sverigechef Gabriel Simpson

Gabriel Simpson

Sverigechef
073 - 539 53 79
gabriel.simpson@isolerab.se
Regionchef Filip Aronsson

Filip Aronsson

Regionchef
 
 
Besiktningschef Filip Jansson

Filip Jansson

Besiktningschef
070 - 603 33 05
filip.jansson@isolerab.se
Besiktningsman Mattias Lilja

Mattias Lilja

Besiktningsman
 
 
Besiktningsman Eddie Calmborg

Eddie Calmborg

Besiktningsman
 
 
Besiktningsman Gustav Mattsson

Gustav Mattsson

Besiktningsman
 
 
Besiktningsman Jonas Holst

Jonas Holst

Besiktningsman
 
 

Möt fler medarbetare

Installation
Kontor
En kotte i en gran

Hållbar framtid

Isolerabs bidrag

Klimatförändringarna hotar hela vår planet där hållbarhetsarbetet måste vara aktuellt. Vi på Isolerab jobbar efter mottot ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Det gör att vi har ett dagligt pågående hållbarhetsarbete för att dra vårt strå till klimat-stacken. Hållbarhet är något som vi värdesätter högt och genomsyrar hela vår verksamhet. Där vi kan tillföra mest är bland annat genom vårt isoleringsmaterial – Cellulosa, som också är det isoleringsmaterial som lämnar lågt Co2 avtryck efter sig. Det gör att vi tillsammans med våra kunder och leverantörer bidrar till en mer hållbar nutid och framtid!

Hållbar isolering
En kotte i en gran
Garanti

Certifikat

För god kvalitet

Isolerab

Isolerab

Isolerab lämnar 10 års ansvarsgaranti för konsument efter utförd entreprenad.
Du som kund har ansvaret att se över din vind en gång om året.

Jape

Jape

Isolerab har genomgått en fördjupad utbildning inom mögelbehandling och är certifierade genom Jape.
”Våra produkter har garanterad effekt. Med våra produkter blir du en lösning rikare.
Jape – För friska hus.”

Behörig lösull

Behörig lösull

”Kvalitetsprogrammet ”Behörig Lösull” är framtaget av Branschföreningen för Lösullsisolering i samarbete med erfarna konsulter och ledande materialleverantörer.

Syftet med programmet är att säkerställa att samhällets myndighetskrav gällande brandskydd, energi, fukt och övriga byggnadsegenskaper uppfylls liksom att arbetet utförs enligt gällande krav rörande arbetsmiljö och säkerhet. Utöver Behörig Lösull innebär medlemskapet i branschföreningen att företaget måste ha en ordnad ekonomi och verksamhet i övrigt vilket ytterligare bidrar till ökad trygghet för kunden.”

Källa: https://isolerarna.se/kvalitetsprogram/

Kärnvärden

Isolerabs ryggrad

Glädje

Det skall vara roligt att arbeta på Isolerab! Vårt mål är att all personal skall må bra, ha roligt, känna sig behövda, utvecklas och stanna länge. Att främja välmående hos personalen bidrar till företagets starka utveckling och vi får en trevligare vardag. Vi jobbar aktivt med att skapa trivsel, arbetsglädje och gemenskap. Tillsammans är vi starka!

Ett skratt förlänger livet, och med vår metod förlängs även husets livslängd.

Kreativitet

I en bransch som kan uppfattas som konservativ ser vi oss själva som en progressiv och innovativ aktör på marknaden. Vi gillar att utmana och nyskapa där kreativitet ges utrymme i alla led för att alltid hitta den rätta lösningen före den enkla.

Att vara kreativ, lyhörd och nyfiken samt öppen för förändring är det som vi vet resulterar i bra lösningar som höjer kvalitén i allt vi gör – både för Isolerab och våra kunder. Utan kreativitet, ingen utveckling!

Hållbarhet

För att leverera en hållbar produkt så krävs ett hållbart arbete. Genom vårt uppföljningsarbete och framför allt genom Scrillnet, får vi helikopterperspektiv och kan arbeta systematisk genom hela processen, som rör organisationen. Som i sin tur ger oss möjligheten att fortsätta utvecklas som företag och individer.

Isolerab AB är ett karriärföretag med stort fokus på tillväxt och ledarskap. Våra nyanställda genomgår en introduktionsplan med fokus på produkt, utförande och kundbemötande. Vi vidareutvecklar hela tiden vår personal.

Kvalitet

Vi är övertygade om att god kvalitet och ärlighet varar längst. Av den anledningen levererar vi produkter, tjänster och service av hög kvalitet och vi vill kunna stå för de löften som vi ger våra kunder och leverantörer. Vi följer alltid standarder och regler och vi håller alltid det vi lovat.

Vi är stolta medlemmar i Branschföreningen För Lösullsisolering och ställer höga krav på oss själva för att leva upp till dessa samt de förväntningar du som kund har. Vi är övertygade om att hög kvalitet av produkt och utförande är det vinnande konceptet i längden!