Vi optimerar din vind

I många hus är vinden en bortglömd del. Men faktum är att rätt isolering av vinden sparar energi i hela huset. Vi på Isolerab hjälper dig hela vägen – från besiktning till utförd isolering av din vind med miljövänlig cellulosa. Om fukt, mögel eller skadedjur behöver åtgärdas tar vi även hand om det.

Varför tilläggsisolering?

I många hus är isoleringen på vinden bristfällig. Det leder till högre energikostnader, sämre inomhusklimat och i värsta fall problem med fukt och skadedjur. Genom att tilläggsisolera med lösull av cellulosa sparar du in på kostnaderna för värme. Du får dessutom ett bättre inomhusklimat året runt.

Att satsa på minskad energiförbrukning med lägre uppvärmningskostnader, samtidigt som du får en bättre boendemiljö – det är att vara klimatsmart!

Boka kostnadsfri besiktning
Tjänster tilläggsisolering - Isolerab

Varför cellulosa?

Isolerab har sedan starten enbart arbetat med cellulosa som isoleringsmaterial. Cellulosa är tillverkat av återvunna dagstidningar utan några kemiska tillsatser. Det gör produkten till ett miljövänligt och hälsosamt material – både för oss som lägger in isoleringen och för dig som vistas i huset.

Cellulosa har dessutom en mycket hög densitet och kan lagra värme. Det gör att den håller värmen på vintern och stoppar den på sommaren. Dessutom har den en suverän ljudisolering, den reglerar fukt och motar bort skadedjur som inte gillar cellulosa.

Cellulosa - Isolerab

Varför Isolerab?

Vi skiljer oss från andra isoleringsfirmor genom att vi inte bara isolerar – vi optimerar hela din vind. Vi börjar med att grundligt ta reda på din vinds och dina behov – kostnadsfritt. Därefter ger vi förslag på vad som behöver göras och utför det vi kommit överens om. Vi hjälper dig med tilläggsisolering, sanering, mögelbehandling och bygger även landgångar och golvyta om du önskar.

Vi är måna om våra kunder och våra uppdrag hela vägen. Att anlita Isolerab är alltid smidigt och enkelt och du får en väl omhändertagen vind av certifierade besiktningsmän och installatörer.

Läs mer om Isolerab
Om oss - Isolerab

Fler tjänster

Tjänster tilläggsisolering - Isolerab
Tjänster mögelbehandling - Isolerab