Om Isolerab

Isolerab har sedan 2011 isolerat en stor mängd vindar åt privatpersoner. Vi sätter dig som kund i fokus och jobbar effektivt med miljövänliga och klimatsmarta material för att optimera din vind. Det gör att vi tillsammans skapar en mer hållbar framtid.

Isolerabs lastbil ute hos kund för att tilläggsisolera

Vi kan isolering på riktigt

Isolerab skapar en helhetslösning för din vind. Från grundlig besiktning till utförd installation tar vi hand om allt som behöver lösas under vägen. Vi har lång erfarenhet och all certifierad kompetens inom företaget, genom ständig internutbildning av våra medarbetare. Det gör att vi hittar den bästa lösningen för varje vind.

 

Vi gör det vi lovar

För oss är planering en av nycklarna till vår framgång. Genom vårt skräddarsydda it-system sköter vi allt från försäljning till montage och fakturering. Det gör att vi har koll på läget, kommer när vi har lovat och ständigt följer upp vårt arbete. Vårt arbetssätt har byggt upp ett stabilt företag och nu växer vi kraftigt i Dalarna och Gästrikland med omnejd.

Våra kunder är nöjda med oss

Vi på Isolerab är måna om våra kunder och våra uppdrag hela vägen. Att anlita oss ska alltid vara smidigt och när vi är klara med jobbet har du en väl omhändertagen vind av proffs. Det visar sig i våra kunders omdömen. Idag har vi en rating på 4,5 av 5 på Reco, något vi är väldigt stolta över.

 

En arbetsplats man trivs på

Isolerab är ett modernt företag med bra sammanhållning. För oss är det viktigt att kunna ha kul på jobbet och trivas som kollegor. Därför satsar vi på att skapa arbetsglädje, gemenskap och trivsel genom olika aktiviteter och förmåner. Vi vill att varje medarbetare känner sig behövd, kan utvecklas och vill stanna länge hos oss.

Läs mer om vår historia
Om oss - Isolerab

Fler tjänster

Besiktningsmän - Isolerab
Tjänster tilläggsisolering - Isolerab
Tjänster mögelbehandling - Isolerab