Vår historia

Isolerab grundades 2011 och har sedan starten haft ett tydligt fokus på kvalitet och miljö. Företaget växer stadigt och expanderar på fler orter, framför allt i Dalarna och Gästrikland.

Isolering Dalarna - Isolerab

Vår historia

2011

Isolerab grundas med fokus på miljö och hälsa inom lösullsisolering. Vi arbetar sedan starten enbart med naturmaterialet cellulosa som har stora fördelar, både för miljö och plånbok.

2012

Vi blir certifierade genom branschorganisationens Behörig Lösull.

2014

Vi anställer två installatörer för att möta marknaden. Vi investerar även i en andra lastbil, utrustad med inblåsningsmaskin.

2016

Vi skaffar ytterligare lastbilar och inblåsningsmaskiner i verksamheten.

2018

Vi växer ur befintliga lokaler och flyttar in i större, samtidigt som personalstyrkan ökar.

2020

VI anlitar it-företaget Scrillnet för att digitalisera hela företaget. Det visar sig vara en revolutionerande investering som lyfter hela företagets verksamhet.

2021

Vi flyttar till ett större huvudkontor samtidigt som investeringar och utbyggnader görs vid befintliga lokaler. 2021 är vi 21 anställda och arbetar i hela Dalarna och Gästrikland med omnejd.

2022

Nu är vi 30 anställda och startar vårt andra kontor och lager i Gävle.

Framöver

Isolerab kommer expandera på fler orter de kommande åren. Fem orter innan 2025 är vår vision. Först ut är Västerås, där kontor och lager etableras i början av 2023.

Tjänster

Tjänster tilläggsisolering - Isolerab
Tjänster mögelbehandling - Isolerab