Vår historia

Isolerab grundades 2011 och har sedan dess haft ett tydligt fokus på kvalitet. Företaget växer stadigt och expanderar på flera orter i Mellansverige.

Isolering Dalarna - Isolerab

Vår historia

2011

Isolerab AB grundas med fokus på miljö och hälsa inom lösullsisolering. Företaget etablerar sig lokalt (Borlänge med omnejd) och omsätter 1-5 miljoner fram till år 2020. Under den här tiden genomfördes olika insatser i hopp om en tillväxt.

2012

Vi blir certifierade genom branschorganisationens Behörig Lösull.

2014

Vi anställer två installatörer för att möta marknaden. Vi investerar även i en andra lastbil, utrustad med inblåsningsmaskin.

2016

Vi skaffar ytterligare lastbilar och inblåsningsmaskiner i verksamheten.

2018

Vi växer ur befintliga lokaler och flyttar in i större, samtidigt som personalstyrkan ökar.

2020

Johan Mårtensson (huvudägare) kommer in i företaget och en ny satsning tar vid. En digitalisering av verksamheten påbörjas och tydliga målbilder sätts upp. Ett säljteam med Filip Aronsson (delägare) i spetsen etableras. Malin Malmberg, Isolerabs grafiska formgivare & marknadsstrateg bygger upp Isolerabs grafiska profil. En efterlängtad tillväxtresa påbörjas. Omsättningen tredubblas med ett positivt resultat.

2021

Martin Eriksson (huvudägare) kommer in i organisationen och tar Isolerab till en ny nivå i framför allt administration och planering. Isolerab växer ur sina kontorslokaler och flyttar till ett större huvudkontor samtidigt som investeringar genomförs i befintliga lagerlokaler.

Erfaren VD vid namn Mikael Hellgren (delägare) tillsätts och isolerab får ytterligare en pusselbit på plats. IT-företaget Scrillnet digitaliserar verksamheten, ett drag som visade sig vara en revolutionerande investering. Under detta år ökade omsättningen med 100%.

2022

Isolerab passerar 30 st anställda med kontor och lager i Borlänge och Gävle. Ny Installationschef tillsätts, även försäljningschef och produktchef. Företaget ökar omsättningen med 30% och nomineras till årets gasellföretag i Dalarna, där man slutligen hamnar på en andraplats

2023

Mikael Hellgren VD, tillsammans med Produktchef Filip Jansson arbetar fram en helhetslösning med ventilation kombinerat med tilläggsisolering som Isolerab idag erbjuder sina kunder. Verksamhetschef Gabriel Simpson ansvarar för driften och Isolerab har idag passerat 60 st anställda och finns på fem orter i Mellansverige. Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle och Borlänge. Genom en unik helhetslösning kan Isolerab säkerställa boendemiljön i tusentals nya hushåll, årligen. Mikael Hellgren sitter med i styrelsen för branschföreningen -Behörig lösull och Isolerab kan med stolthet profilera sig som Sverigeledande inom sin helhetslösning. Tilläggsisolering, ventilation & mögelbehandling.

Framöver

Isolerab kommer att fortsätta växa vidare i landet som det innovativa företaget i branschen. Visionen är att etablera kontor runt om i hela landet.

Tjänster

Tjänster tilläggsisolering - Isolerab
Tjänster mögelbehandling - Isolerab
Besiktningsmän