Isolerabs Operation Champions League

Champions League

Den första upplagan av Isolerabs Operation Champions League ägde rum i fredags och vilken dag det blev! Våra installatörer samlades för en spännande fotbollsturnering och stämningen var på topp. Turneringen erbjöd inte bara en chans att tävla utan också en möjlighet att bygga relationer och stärka lagandan inom företaget.

Dagen var fylld med intensiv energi och kämpaglöd där varje match blev en uppvisning av både entusiasm och samarbetsförmåga. Efter många spännande omgångar kunde Installation Borlänge krönas till årets mästare. Stort grattis till er!

Vi vill rikta ett särskilt tack till @icasupermarketkvarnen som försåg oss med utsökt mat, @skyltstallet_falunborlange som bidrog med stilrena matchtröjor och @kvarnsvedensik som möjliggjorde att vi kunde genomföra turneringen på deras anläggning.

Den här dagen var en minnesvärd upplevelse och vi ser redan fram emot nästa års turnering. Vi uppskattar verkligen allas deltagande och engagemang. Operation Champions League kommer att bli ett återkommande inslag.

Tack till alla som deltog och bidrog till att göra dagen oförglömlig. Vi ses igen nästa år för ännu en omgång av spänning och glädje!

 

2024-06-20